Milli Piyango 29 Ekim çekilişi saat kaçta başlıyor?

Milli Piyango 29 Ekim özel çekilişi için geri sayım başladı. Şanslarını denemek adına Milli Piyango bileti alan vatandaşlar 29 Ekim özel çekilişinin saat kaçta yapılacağını sorgulamaya başladılar. Peki, 29 Ekim özel çekilişi saat kaçta gerçekleştirilecek?

Her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango özel çekilişi, Cumhuriyet Bayramı’nda sürprizler dağıtacak. Ekim ayının son Milli Piyango çekilişi olan 29 Ekim’deki bu organizasyon Sisal Şans tarafından Millipiyangoonline.com üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek.

29 Ekim Milli Piyango çekiliş sonuçları sorgulama ekranı detayları haberimizde olacak.

MİLLİ PİYANGO 29 EKİM ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

29 Ekim Milli Piyango çekilişi Cuma gününde saat 15:30’da başlayacak ve 17:30’da da amorti ve 6 milyon TL’lik büyük ikramiye için numaralar belirlenecek.

Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Milli Piyango 29 Ekim çekilişi saat kaçta başlıyor?

Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

Tam bilet: 50 TL
Yarım bilet: 25 TL
Çeyrek bilet: 12,5 TL

Milli Piyango 29 Ekim çekilişi saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Milli Piyango Cumhuriyet Bayramı Milli Piyango 29 Ekim 29 Ekim çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.