Milli Piyango 29 Ekim çekilişi ikramiye kazanan biletler sıralı tam liste!

Milli Piyango 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel çekilişi ikramiye kazanan biletlerin sıralı tam listesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 29 Ekim Perşembe gününde amorti ve büyük ikramiye kazanan numaralar haberimizde. İşte, 29 Ekim Milli Piyango kazanan biletler sıralı tam liste…

29 Ekim Milli Piyango özel çekilişi için geri sayım başladı. Cumhuriyet Bayramı’nda 6 milyon TL’lik ikramiye kazanan bilet ise şimdiden merak edilmekte. Amorti ve büyük ikramiye ile birlikte 29 Ekim Milli Piyango çekilişi kazanan biletlerin sıralı tam listesine haberimizden ulaşabileceksiniz.

MİLLİ PİYANGO 29 EKİM ÇEKİLİŞİ KAZANAN BİLETLER SIRALI TAM LİSTE

29 Ekim Milli Piyango çekilişi Cuma gününde saat 15:30’da başlayacak ve 17:30’da da amorti ve 6 milyon TL’lik büyük ikramiye için kazanan numaralar ve sıralı tam liste haberimiz olacak.

Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Milli Piyango 29 Ekim çekilişi ikramiye kazanan biletler sıralı tam liste! ile ilgili etiketler Milli Piyango Milli Piyango 29 Ekim MPİ sıralı tam liste
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.