Milli oyuncu Merih Demiral'e korona şoku!

Juventus, oyuncusu Daniele Rugani’de yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından aynı takımda top koşturan Türk Miili Takımı'nın yıldız oyuncusu Merih Demiral'ı da korku sardı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, oyuncusu Daniele Rugani’de yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

İtalya’da üç haftadır acil durum yaşanmasına neden olan Kovid-19 salgını, karşılaşmaların 3 Nisan'a kadar ertelendiği Serie A’ya da sıçradı.

Milli oyuncu Merih Demiral'e korona şoku!

MERİH DEMİRAL'IN KORONAVİRÜS KORKUSU

Ezeli rakibi Inter'le oynadığı maçın ardından soyunma odasında yaptığı kutlamada koronavirüs tespit edilen Daniele Rugani'nin hemen yanıbaşında milli takım oyuncumuz Merih Demiral vardı...

Juventus, takımın İtalyan stoperi Daniele Rugani'nin koronavirüs olduğu henüz belli değilken takımla birlikte antrenman ve maçlara çıktığı biliniyor.

Rugani, Juventus'un Inter'i yendiği maç sonrası soyunma odasındaki galibiyet pozunda Merih'in yanındaydı.

Ülkede, 21 Şubat Cuma günü patlak veren koronavirüs salgınında şu ana kadar hayatını kaybedenlerin sayısı 827’yi bulurken, hastalığın bulaştığı kişi sayısı ise 12 bin 462’ye ulaştı.

Juventus kulübünden yapılan resmi açıklamada, 25 yaşındaki defans oyuncusu Rugani’nin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı, ancak oyuncuda herhangi bir belirti olmadığı kaydedildi.

Milli oyuncumuz Merih Demiral’in da takım arkadaşı olan Daniele Rugani’nin koronavirüs yakalandığı duyurulurken kulüpte büyük panik yaşanıyor..

Dünyaca ünlü yıldızları bünyesinde barındıran İtalyan devi Juventus'ta tüm futbolcular risk altında...

Açıklamada, "Juventus Futbol Kulübü şu anda onunla temasa geçenlerin sayımı da dahil olmak üzere yasaların gerektirdiği tüm izolasyon prosedürlerini etkinleştirmektedir." ifadesi kullanıldı.

Rugani, Serie A'da yeni tip koronavirüs bulaşan ilk futbolcu oldu. Juventus'ta tüm takımın karantina altına alınması bekleniyor. Aynı zamanda Inter'in futbolcularının de bu önlemler kapsamında karantinaya alınacağı iddia ediliyor.

BUNDESLİGA'DA İLK VAKA: TİMO HÜBERS

Bundesliga takımlarından Hannover 96, 23 yaşındaki Alman stoper Timo Hübers'in koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96 takımının savunma oyuncusu Timo Hübers'in corona virüs testleri pozitif çıktı. Türk teknik direktör Kenan Koçak'ın çalıştırdığı Hannover 96'da Timo Hübers, karantinaya alındı. Hübers'in takım arkadaşları ile fiziksel temasta olmadığı ve diğer oyuncuların karantinaya alınmayacağı belirtildi.

Milli oyuncu Merih Demiral'e korona şoku! ile ilgili etiketler Merih Demiral seri a
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.