Milli motosikletçi Deniz Öncü San Marino'da çok ciddi bir kaza yaptı

Milli motosikletçi Deniz Öncü, Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) Moto3 Dünya Şampiyonası'nın 14. ayağında kaza yaptı. Deniz'in bilincinin açık olduğu ve yarın sabaha kadar kontrol altında tutulacağı kaydedildi.

Moto3 sınıfında 3 kez ödül kürsüsüne çıkan milli sporcu Deniz Öncü, 17-19 Eylül tarihlerinde FIM Moto3 Dünya Şampiyonası'nın 14. ayağında mücadele edecekti. Red Bull KTM Tech3 pilotu Deniz Öncü, San Marino'daki Misano Pisti'nde gerçekleştirilen 3. idman seansında geçirdiği kaza sonucu yerde kaldı.

Kaza sonrasında kırmızı bayraklarla seansa ara verilirken, sağlık ekipleri 18 yaşındaki sporcuya müdahale etti.

Milli motosikletçi Deniz Öncü San Marino'da çok ciddi bir kaza yaptı

GEÇMİŞ OLSUN DENİZ ÖNCÜ

MotoGP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sağlık merkezine götürülen milli motosikletçinin bilincinin açık olduğu ve yarın sabaha kadar kontrol altında tutulacağı kaydedildi.

Haziran ayında şampiyonanın Almanya'daki ayağında da rakibi Romano Fenati'nin çarpması sonucu motosikletinden düşen milli sporcu, yarışa dönmüş ve 16. olmuştu. Red Bull sporcusu Deniz Öncü, bu sezon üç kez podyuma çıkma başarısı göstermişti.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından San Marino'da organize edilen Moto3 Dünya Şampiyonası yarışları, 4,2 kilometre uzunluğa sahip Misano Pisti'nde düzenlenecek. Sezonun 14. yarışı, 19 Eylül Pazar günü TSİ 12.00'de start alacak.

Milli motosikletçi Deniz Öncü San Marino'da çok ciddi bir kaza yaptı ile ilgili etiketler Deniz Öncü moto gp Motor Sporları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.