Milli kayakçı Fatih Arda İpçioğlu'ndan bir final daha... Almanya'da 119 metrelik atlayış!

Kayakla Atlamada Fatih Arda İpçioğlu bir kez daha finalde. Innsbruck'ta düzenlenen 4 tepe turnuvasının ikinci ayağında sporcumuz 72 sporcu arasında 119 metrelik atlayışıyla finale kaldı. Elemede 115 metrelik atlayışıyla 44. olan Fatih, finalde elemeyi 7. sırada bitiren Alman sporcu Andreas Wellinger'le eşleşti. Wellinger'in 128,9 puanına karşı 114.5 puan toplayarak düelloyu kaybetti ve yarışmayı 42. sırada tamamladı.

Mili kayakçı Fatih Arda İpçioğlu, Kayakla Atlama 4 Tepe Turnuvası'nın 4. ve son ayağında finale kaldı.

Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Bischofshofen'da düzenlenen yarışta Fatih Arda İpçioğlu, 77 sporcu arasında ilk 50'ye girerek adını bir kez daha finale yazdırdı.

Elemede 115 metrelik atlayışıyla 44. olan Fatih, bu akşam yapılacak finalde elemeyi 7. sırada bitiren Alman sporcu Andreas Wellinger'le eşleşti. Wellinger, elemede 120 metrelik atlayış gerçekleştirdi.

İLK GÜN FİNALİNDE 42. OLDU

Avusturya'nın Bischofshofen kasabasında düzenlenen 4. ve son ayak yarışmalarının ilk günü sona erdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen Innsbruck ayağının finalinden bir gün sonra tekrarlanan elemelerde ilk 50'ye girmeyi başaran Fatih Arda, Alman Andreas Wellinger ile karşılaştı.

Fatih Arda, 2018 Pyeongchang Kış Olimpiyatları'nın altın madalyalı ismi Wellinger'in 128,9 puanına karşı 114.5 puan toplayarak düelloyu kaybetti ve yarışmayı 42. sırada tamamladı.

Bischofshofen ayağındaki ikinci gün atlayışları yarın yapılacak. Elemeler TSİ 16.30, final ise TSİ 19.30'da başlayacak.

Bir diğer Türk sporcu Muhammed İrfan Çintimar ise 78 metrelik atlayışıyla 75. oldu. 

Milli kayakçı Fatih Arda İpçioğlu'ndan bir final daha... Almanya'da 119 metrelik atlayış!

 

 

Milli kayakçı Fatih Arda İpçioğlu'ndan bir final daha... Almanya'da 119 metrelik atlayış! ile ilgili etiketler Fatih Arda İpcioğlu kayak türkiye kayak federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.