Milli judocu Kayra Sayit Avrupa şampiyonu oldu

Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası'nın son gününde kadınlar +78 kiloda tatamiye çıkan milli sporcu Kayra Sayit, finalde Fransız Lea Fontaine'yi ipponla yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye, şampiyonayı iki altın madalya ile ikinci sırada tamamladı.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenen Avrupa Judo Şampiyonası'nda Vedat Albayrak'tan sonra Kayra Sayit'ten de altın madalya geldi.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Büyükler Avrupa Şampiyonası'nın son gününde kadınlar +78 kiloda Kayra Sayit, ilk turda maç yapmadı. 2. turda Rus Anzhela Gazparian'ı çeyrek finalde Fransız Anne Fatoumata M'Bairo'yu, yarı finalde Belaruslu Maryna Slutskaya’yı ipponla yenen Kayra, finalde Fransız Lea Fontaine'yi ipponla yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Erkekler +100 kiloda Cemal Erdoğan ikinci turda, 100 kiloda Mert Şişmanlar ise ilk turda elendi. Türkiye, şampiyonayı iki altın madalya ile ikinci sırada tamamladı.

Milli judocu Kayra Sayit Avrupa şampiyonu oldu

Milli judocu Kayra Sayit Avrupa şampiyonu oldu ile ilgili etiketler judo kayra enez özemalp
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.