Milli güreşçilerimiz Akdeniz Oyunları'na damga vurdu! Bir gecede 3 altın madalya

Cezayir'de 19.'su düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda milli güreşçilerimiz, Kerem Kamal, Murat Fırat ve Osman Yıldırım, grekoromen stil müsabakalarında rakiplerini yenerek altın madalyaların sahibi oldular.

Cezayir'in Oran kentinde gerçekleşen organizasyonda milli güreçilerimiz geceye damga vurdu.

KEREM KAMAL, FRANSIZ RAKİBİNİ TUŞLA MAĞLUP EDEREK GECENİN İLK MADALYAMIZIN SAHİBİ OLDU

Kerem Kamal, çeyrek finalde Haythem Mahmoud'u, yarı finalde de Ivan Lizatovic'i yenerek finale yükseldi. Kerem, finalde karşılaştığı Fransız rakibi Leo Tudezca'yı tuşla mağlup ederek altın madalya kazandı.

Milli güreşçilerimiz Akdeniz Oyunları'na damga vurdu! Bir gecede 3 altın madalya

MURAT FIRAT, FİNALDE RAKİBİNİ 7-6 YENEREK ALTIN MADALYANIN SAHİBİ OLDU

Organizasyonda bir diğer milli güreşçimiz Murat Fırat, çeyrek finalde Fransız Gagik Snjoyan, yarı finalde de İtalyan rakibi Ignazio Sanfilippo'yu mağlup ederek finale yükseldi Finalde Cezayirli Ishak Ghaiou ile mücadele eden Murat Fırat, rakibini 7-6 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Milli güreşçilerimiz Akdeniz Oyunları'na damga vurdu! Bir gecede 3 altın madalya - Resim : 2

OSMAN YILDIRIM DA RAKİBİNİ FİNALDE 5-1 MAĞLUP EDEREK GECENİN SON ALTIN MADALYASINI ELDE ETTİ

Son olarak Osman Yıldırım, 130 kiloda sırasıyla Yunan Nikolaos Ntounias, Mısırlı Abdellatif Mohamed ve Cezayirli Hichem Kouchit'i yenerek finale yükseldi. Finalde Mısırlı Abdellatif Mohamed ile karşılaşan milli sporcu, rakibini 5-1 mağlup ederek altın madalyaya uzandı.

Milli güreşçilerimiz Akdeniz Oyunları'na damga vurdu! Bir gecede 3 altın madalya - Resim : 3

MİLLİ GÜREŞÇİ ALİ CENGİZ İSE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINI KAZANARAK BRONZ MADALYA SAHİBİ OLDU

Öte yandan, grekoromen stil 87 kiloda ise Ali Cengiz, üçüncülük maçında Fransız rakibi Johnny Bur'u 4-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli güreşçilerimiz Akdeniz Oyunları'na damga vurdu! Bir gecede 3 altın madalya - Resim : 4

Milli güreşçilerimiz Akdeniz Oyunları'na damga vurdu! Bir gecede 3 altın madalya ile ilgili etiketler Cezayir Akdeniz OYunları Güreş müsabakaları altın madalya birincilik Kerem Kamal Murat Fırat osman yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.