Milli Görüş'ün önemli isimlerinden Doç. Dr. Nedim Urhan hayatını kaybetti

İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan hayatını kaybetti.

Milli Nizam Partisi’nin kuruluşunda Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yanında yer alan İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Darul Erkam Derneği Onursal Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan, vefat etti. 

Milli Görüş'ün önemli isimlerinden Urhan'ın cenazesi 4 Ekim Salı günü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecek.

KABAKTEPE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yaptığı paylaşımda "Yaptığı ilmi çalışmaların yanında, yetiştirdiği talebelerle ve mümtaz kişiliği ile hepimize örnek olan Nedim Urhan Hoca'ma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Milli Görüş'ün önemli isimlerinden Doç. Dr. Nedim Urhan hayatını kaybetti ile ilgili etiketler İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.