Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kendisini CSKA Moskova'ya bağlayacak sözleşmeye imzayı atıyor

Yusuf Yazıcı'nın geleceği hakkındaki soru işaretlerini menajeri Adem Cebeci sonlandırdı. Cebeci, milli yıldızı CSKA Moskova'nın satın alacağını açıkladı. Yusuf Yazıcı, Rus ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcunun menajeri Adem Cebeci konuyla ilgili, "Sözleşme süresi 3 yıl, transfer tutarı 11 milyon Euro olacak" ifadelerini kullandı. Başarılı performansı ile takımının vazgeçilmezi olan Yusuf Yazıcı, bu sezon 8 gol ve 2 asistlik bir katkı ile takımına destek oldu.

Bonservisi Lille'de olan Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması geldi. Akşam'da yer alan habere göre; CSKA Moskova'nın milli yıldızın bonservisini 11 milyon Euro bedelle alacağını belirten Adem Cebeci sözleşmenin süresinin de 3 yıl olacağını belirtti.

CSKA MOSKOVA'DA KALIYOR

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz kış transfer sezonunda Fransız ekibi Lille'den kiralık olarak CSKA Moskova'ya gitmiş Rusya'daki performansıyla büyük beğeni kazanmayı başarmıştı.

Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Moskova ekibinin milli futbolcuyu şartlarda bir değişiklik olmadığı takdirde renklerine kalıcı olarak bağlayacağını belirtirken, "Sözleşme süresi 3 yıl, transfer tutarı 11 milyon Euro olacak" ifadelerini kullandı.

RUSYA'DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova'yı sevdiğini ifade ederken, "Bu kadar zor bir zamanda onları bırakmayacak. Gelecek sezon Rusya şampiyonluğunu kazanmak istiyor" dedi.

YUSUF YAZICI'NIN RUSYA İSTATİSTİKLERİ

Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova formasıyla bu sezon 12 resmi mücadelenin tamamında ilk 11'de yer aldı. 25 yaşındaki milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistlik bir katkı ile takımına destek olurken, başarılı performansı ile de şimdiden CSKA Moskova'nın vazgeçilmezi oldu.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kendisini CSKA Moskova'ya bağlayacak sözleşmeye imzayı atıyor ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Trabzonspor Süper Lig Lille Fransa Rusya adem cebeci
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.