Milli futbolcu Ozan Kabak, Litvanya maçının ardından iddialı konuştu: Tüm maçları kazanmak istiyoruz

İlk maçında Faroe Adaları'nı farklı geçen A Milli Futbol Takımı, Litvanya kalesine yarım düzine gol bıraktı. Karşılaşmayı 6-0 kazanan A Milli Futbol Takımı, 3 puanı hanesine yazdırdı. Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri Serdar Dursun (2), Doğukan Sinik (2), Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu kaydetti. A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Ozan Kabak, Litvanya karşılaşmasını değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımı, Uluslar C Ligi’nde Litvanya’ya konuk oldu. İlk yarıda Doğukan Sinik’in golleriyle 2-0 önde kapatan milliler, ikinci yarıda Serdar Dursun’un 2, Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle sahadan 6-0 galip ayrıldı.

A Milli Futbol Takımı'nda Ozan Kabak, Litvanya karşısında alınan 6-0'lık galibiyeti değerlendirdi. Ozan Kabak, "10 hafta sonra ilk kez maça çıktım. Böyle sahalarda böyle takımlara karşı maça çıkmak zordur. Hocamızın dediği gibi bu maçlarda atabildiğimiz kadar gol atıp tüm maçları kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Genç savunma oyuncusu sözlerini, "Herkese şans gelecek. Böyle maçlarda rakibi açmak için bazen ileri çıkabilmeniz gerekiyor. Ben de birkaç kez ileri çıktım" ifadeleriyle sonlandırdı.

Milli futbolcu Ozan Kabak, Litvanya maçının ardından iddialı konuştu: Tüm maçları kazanmak istiyoruz ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Ozan Kabak Litvanya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.