Milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'dan ayrıldı! Süper Lig'de mi oynayacak?

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Okay Yokuşlu, kulübüyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Okay Yokuşlu'nun ismi daha önce transfer döneminde Süper Lig kulüpleriyle anılmıştı.

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'dan ayrıldı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Getafe'de tamamlayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Celta Vigo ile 2024 yılının Mayıs ayında sona erecek sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

28 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Görüşmelerimiz sonucunda RC Celta ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'dan ayrıldı! Süper Lig'de mi oynayacak?

Orta saha ve stoperde de görev yapabilen 28 yaşındaki oyuncu profesyonel futbol kariyerine Karşıyaka altyapısında başladı. Ardından Altay altyapısına transfer oldu. Sırasıyla Kayserispor, Trabzonspor, Celta Vigo, West Bromwich ve Getafe formaları giyen milli oyuncu, geçtiğimiz sezon Getafe'de kiralık olarak oynadığı 11 maçta 1 asiste imza attı. A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen başarılı orta saha, 39 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'dan ayrıldı! Süper Lig'de mi oynayacak? ile ilgili etiketler Okay Yokuşlu Celta Vigo getafe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.