Milli futbolcu Merih Demiral'dan maçtan sonra esprili yorum: Orada Enes'in golünü biraz çalmış oldum

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları ile kozlarını paylaştı. Ay-yıldızlılar, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleden 4-0 galip ayrılarak gruba 3 puanla başladı. Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Cengiz Ünder, 47. dakikada Halil Dervişoğlu, 82. dakikada Serdar Dursun ve 85. dakikada Merih Demiral kaydetti. Başarılı savunma oyuncusu Merih Demiral maçtan sonra açıklamalar yaptı.

Merih Demiral, A Milli Futbol Takımı'nın Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından konuştu. Demiral, kağıt üzerinde kolay gibi görünen maça ciddi hazırlandıklarını belirterek, "Taraftarlarımıza çok teşekkürler bizi çok iyi desteklediler. Böyle maçlar zor oluyor, biraz geç açıldık" sözlerini kullandı.

Demiral attığı golde ise Enes Ünal'ın önüne geçtiğini esprili bir sözle anlatarak "Orada Enes'in golünü biraz çalmış oldum. Seviyorum böyle oynamayı Atalanta'da böyle oynuyoruz" diye konuştu.

Milli futbolcu Merih Demiral'dan maçtan sonra esprili yorum: Orada Enes'in golünü biraz çalmış oldum ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Merih Demiral faroe adaları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.