Milli Eğitim'den o görüntüye soruşturma!

İstanbul Çekmeköy'de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi sırasında çekilen ve besmele yazan kağıtların ayak altında olduğu görüntüler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, Çekmeköy İlkokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi sırasında çekilen ve yayın organlarında yer alan görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Çekmeköy İlçesi, Çekmeköy İlkokulunda din kültürü ve ahlak bilgisi dersi esnasında çekilen ve yayın organlarında yer alan görüntülerle ilgili olarak 28 Ekim 2019 tarihinde müdürlüğümüzce gerekli inceleme ve soruşturma işlemi başlatılmıştır."

Milli Eğitim'den o görüntüye soruşturma! ile ilgili etiketler Çekmeköy Okul din kültürü ve ahlak bilgisi dersi milli eğitim besmele
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.