Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş koronavirüse yakalandı

Türkiye'de 425 kişinin ölümüne neden olan koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Koronavirüs testi pozitif çıkan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, karantinaya alındı. Okumuş'un çevresindeki kişiler ise yakın takibe alındı.

Geçtiğimiz gün ateş, öksürük ve gribal enfeksiyon şikayeti ile hastaneye başvuran Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Seyfullah Okumuş ve yakınında bulunan kişilerin de takibe alındığı öğrenilirken, Okumuş’un sağlık durumunun iyi olduğu ve her geçen gün daha da iyiye gittiği öğrenildi.

SİPERLİ YÜZ MASKESİ ÜRETİMİ İÇİN HAREKETE GEÇMİŞTİ

 Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, 27 Mart günü Bilim Akademisi Tasarım ve Beceri Atölyeleri Merkezi tarafından gerçekleştirilen organik polimer malzemeli siperlikli yüz koruyucu maske üretiminde sağlık çalışanlarına her türlü desteği vermek için İl Milli Eğitim Müdürülüğü’nün 24 saat esasına göre çalışma başlattığını duyurmuştu. 

 

Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Aydın Test Koronavirüs Korona Seyfullah Okumuş milli eğitim müdürü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.