Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alımı duyurusu! Farklı kadrolara 10 personel alınacak! KPSS puanı şartı var!

Sene bitmeden eksik kadrolarını tespit eden Milli Eğitim Bakanlığı, ilana çıktı. Resmi Gazete’de yayınlanmış olan ilanda farklı kadrolara personel alınacağını belirten bakanlık, ayrıntıları paylaştı.

Kasım ayının sonuna doğru yayınlanmaya başlayan personel alımı ilanları, aralık ayının başı itibari ile hız kazandı. Sene bitmeden kadrolarında ki eksiklikleri tespit eden kamu kurum ve kuruluşları, alımların yapılacak olduğu bölümleri ve unvanları kamuoyu ile paylaştı. Bu kapsamda kamudan gelen son ilanın sahibi Milli Eğitim Bakanlığı oldu.

Eksik kadro tespiti yaparak yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Milli Eğitim Bakanlığı, söz konusu ilanını Resmi Gazete’de yayınladı. Farklı kadrolarda personel istihdamı yapılacağını ifade eden bakanlık, KPSS ve YDS puanlarının dikkate alınacağını belirtti. Başvurusu onaylanan adayların sözlü ve uygulamalı sınavlara tabi tutulacağını belirten Milli Eğitim Bakanlığı, ilana ilişkin diğer ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alımı duyurusu! Farklı kadrolara 10 personel alınacak! KPSS puanı şartı var!

Sene içerisinde de personel alımı yapan Milli Eğitim Bakanlığı, yeni bir alım ilanı daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığını ancak başvuru sürecinin henüz başlamadığını ifade eden Milli Eğitim Bakanlığı, farklı kadrolarda görevlendirmek üzere kurum bünyesine toplamda 10 yeni personelin dahil edileceğini bildirdi. Alımların yapılacak olduğu bölümler ve diğer ayrıntılar şu şekilde paylaşıldı:

  • Kıdemli Veri Tabanı Yöneticisi: 1 kişi
  • Kıdemli Sistem Çözümü Mimarı: 1 kişi
  • Kıdemli Yazılım Uzmanı (JAVA): 1 kişi
  • Kıdemli Önyüz (Front- End) Geliştirme Uzmanı: 2 kişi
  • Yazılım Geliştirme Uzmanı (JAVA): 1 kişi
  • Yazılım Geliştirme Uzmanı: 3 kişi

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Resmi Gazete’de yayınlanmış olan personel alımı ilanına ilişkin bilgi veren Milli Eğitim Bakanlığı, aday başvurularının 19- 23 Aralık 2022 tarihleri arasında e- devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden kabul edileceğini bildirdi. Başvurusu onaylanan ve sınava girmeye hak kazanan adayların 13 Ocak 2023 tarihinde ilan edileceğini belirten bakanlık, sözlü/ uygulamalı sınav tarihlerini 23- 27 Ocak 2023 olarak açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan personel alımı duyurusu! Farklı kadrolara 10 personel alınacak! KPSS puanı şartı var! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.