Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan önemli açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ortaöğretimde ders sayılarının azaltılması ile ilgili açıklama yaptı.Selçuk, "Çalışmayı birkaç hafta içerisinde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, ortaöğretimde ders sayılarının azaltılması ile ilgili olarak açıklama yaptı. Selçuk, "Bu sadece ders sayılarıyla ilgili değil, ortaöğretimin yeniden yapılandırılması ve ortaöğretimde kalitenin yükseltilmesiyle ilgili bir çalışma" ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"DURUMA GÖRE ÖNLEMLERİMİZİ ALACAĞIZ"

Okula 'Sen şu ölçütlerde çok iyisin, şu ölçütlerde de daha geridesin. Bunu düzeltebilmen için sana bir yıllık yol haritası veriyoruz' diyeceğiz. Her okul yol haritasına göre gelişme planını takip edecek. Bir yılın sonunda da hangi okul başarmış hangisi başaramamış bakacağız ve duruma göre önlemlerimizi alacağız

ÇALIŞMA BİRKAÇ HAFTA İÇERİSİNDE AÇIKLANACAK

"Çalışmayı birkaç hafta içerisinde kamuoyuyla paylaşacağız. Fakat genel ilke olarak hiçbir öğretmenimizin açıkta kalması ya da kadro sorunu yaşaması, belirli birtakım gerekçeler nedeniyle öğretmenlerimizin derslerinin ellerinden alınması asla söz konusu olmayacak"

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan önemli açıklama! ile ilgili etiketler Ziya Selçuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.