Milli Eğitim Bakanı Özer'den 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflar için yeni uygulama açıklaması: Yarın başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Yarın ve 27 Ekim'de ilk defa Türkiye'de 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflarda, Türkçe, Matematik ve Fen Bilimlerinde öğrenme kayıtlarını tespit etmeye yönelik bir kazanım değerlendirme uygulaması başlatıyoruz. Bu uygulamaya yaklaşık 4 buçuk milyon öğrencimiz katılacak.

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Sistemimizde kayıtlı 850 bin sınıf var ve bugün itibariyle sadece bin 817 sınıfta yüz yüze eğitime ara verilmiş" ifadelerini kullandı.

İKİ DOZ AŞI YAPTIRAN ÖĞRETMEN ORANI: YÜZDE 87

Özer, "(Kovid-19 aşısı) Birinci doz aşısını tamamlamış öğretmenlerimizin oranı yüzde 93, ikinci doz aşılarını tamamlamış öğretmenlerimizin oranı yüzde 87" şeklinde konuştu.

 

"7,8,11 VE 12. SINIFLAR KATILACAK"

Özer, "Yarın ve 27 Ekim'de ilk defa Türkiye'de 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflarda, Türkçe, Matematik ve Fen Bilimlerinde öğrenme kayıtlarını tespit etmeye yönelik bir kazanım değerlendirme uygulaması başlatıyoruz. Bu uygulamaya yaklaşık 4 buçuk milyon öğrencimiz katılacak" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflar için yeni uygulama açıklaması: Yarın başlıyor! ile ilgili etiketler MEB bakan özer milli eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.