Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı: Öğretmen atamaları için 2 kritik tarih belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Özer, 20 bin öğretmen ataması için ön başvuruların 18-26 Temmuz'da, atamaların ise 1 Eylül 2022'de yapılacağını açıkladı.

20 bin öğretmen atamasıyla ilgili takvim açıklandı. Son kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni öğretmen ataması müjdesi vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Bu yıl için söz verdiğimiz 20 bin yeni öğretmen ataması ile ilgili süreç önümüzdeki günlerde Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılacak." demişti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, merakla beklenen 20 bin yeni öğretmen atamasıyla ilgili merak edilen takvimi açıkladı. Bakan Özer, 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili ön başvuruların 18-26 Temmuz'da, atamaların ise 1 Eylül 2022'de yapılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı: Öğretmen atamaları için 2 kritik tarih belli oldu ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen başvuru mahmut özer atama tarih
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.