Milli cimnastikçi İbrahim Çolak'tan halka aletinde altın madalya

Milli sporcu İbrahim Çolak, Cottbus Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde altın madalya kazandı. Çolak, 2019 Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası'nda halka branşında altın madalya kazanmıştı... Tokyo 2020'de de yarışan Çolak, Türk cimnastiğinin son yıllardaki en başarılı ismi olarak gösteriliyor.

Milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak, Almanya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde 14.733 puanla altın madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Almanya’nın Cottbus şehrinde düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası halka aleti finalinde 14.733 puanla altın madalya kazanan İbrahim Çolak’ı kutluyorum. Elde ettiği altın madalya ile bizleri bir kez daha gururlandıran İbrahim Çolak’ın başarılarının devamını diliyorum. Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

 

Milli cimnastikçi İbrahim Çolak'tan halka aletinde altın madalya ile ilgili etiketler cimnastik İbrahim Çolak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.