Milli cimnastikçi Adem Asil, Hırvatistan'da altın madalyanın sahibi oldu

Hırvatistan'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'nda erkeklerde Adem Asil, halka aletinde altın madalya kazandı. Asil, organizasyonda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 3 madalya almış oldu. Göksu Üçtaş Şanlı da şampiyonada bronz madalyanın sahibi olurken, Ay yıldızlı ekibimiz şampiyonayı ikişer altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 6 madalyayla tamamladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, ay yıldızlı ekibi başarılarından dolayı kutladı.

Hırvatistan'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'nda erkeklerde Adem Asil, halka aletinde altın madalya kazandı.Türkiye Cimnastik Federasyonu, finalde 14.900 puan alan Adem Asil'in birinci olarak altın madalya elde ettiğini duyurdu.

 

ADEM ASİL'DEN 3 MADALYA

Adem Asil, günün diğer finalinde atlama masasında da 14.483 puanla üçüncü oldu ve bronz madalyayı boynuna taktı. Adem, barfiks finalinde ise 5. sırada yer aldı. Hırvatistan'da dün yerde de gümüş madalya alan Adem, böylece organizasyonu 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere 3 madalyayla tamamladı.

Milli cimnastikçi Adem Asil, Hırvatistan'da altın madalyanın sahibi oldu

GÖKSU ÜÇTAŞ ŞANLI'DAN BRONZ MADALYA

Öte yandan milli cimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı da şampiyonada bronz madalya kazandı. Kadınlar yer finalinde Göksu, 12.800 puanla 3. sırayı alarak ve bronz madalyanın sahibi oldu.

MİLLİLERDEN 6 MADALYA

Günün diğer final müsabakalarında erkeklerde Ahmet Önder barfikste, İbrahim Çolak ise halka aletinde dördüncü olurken, kadınlarda Bilge Tarhan denge aletinde yedinci sırayı aldı.

Milli cimnastikçiler organizasyonu ikişer altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 6 madalyayla bitirdi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN KUTLAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, ay yıldızlı ekibin başarısını kutladı.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Tebrikler çocuklar! Hırvatistan’da düzenlenen Artistik Cimnastik World Challenge Cup'ta mücadele eden milli sporcularımız, 2 altın, 2 gümüş, 2 bronz toplam 6 madalya kazandı." ifadelerini kullandı.

Milli cimnastikçi Adem Asil, Hırvatistan'da altın madalyanın sahibi oldu ile ilgili etiketler cimnastik Mehmet Kasapoğlu Adem Asil milli cimnastikçi Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası altın madalya Göksu Üçtaş Şanlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.