Milli boksör Sinan Ulutürk eşi Leyla Süleymanova'nın ihanetine uğradı! Şarkıcı Mert Cihan Özcan ile yasak aşk yaşamaya başladı

Milli boksör Sinan Ulutürk, 2018 yılında hayatını birleştirdiği eşi Leyla Süleymanova'nın ihanetiyle sarsıldı. İlk evliliğini Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan ile yapan Leyla Süleymanova, Sinan Ulutürk'ten boşanmadan yasak aşk yaşamaya başladı. Şarkıcı Mert Cihan Özcan ile birliktelik yaşayan Leyla Süleymanova, kayınvalidesine de şiddet uyguladı. İşte skandalın perde arkası...

Milli boksör Sinan Ulutürk, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Leyla Süleymanova ile boşanmaya hazırlanıyor... Olaylı bir boşanma süreci yaşadığını söyleyen Ulutürk, eşinin istekleri yüzünden büyük maddi zorluklar yaşadığını öne sürdü. Eşiyle ilgili şoke eden açıklamalarda bulunan milli boksör, Süleymanova'nın daha boşanmadan şarkıcı Mert Cihan Özcan ile yasak aşk yaşamaya başladığını ve annesine şiddet uyguladığını söyledi.


Eşinin istekleri yüzünden büyük maddi zorluklar yaşadığını anlatan ve boşanma süreci devam ederken eşinin yeni bir sevgili bulduğunu söyleyen Ulutürk, Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'na özel açıklamalar yaptı.

Leyla Süleymanova


EŞİNİ ŞARKICI MERT CİHAN ÖZCAN İLE ALDATTI!

Milli boksör Sinan Ulutürk, eşi Leyla Süleymanova'nın kendisini şarkıcı Mert Cihan Özcan ile aldattığını iddia etti. Eşinin ilk evliliğini Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan ile yaptığını söyleyen boksör, Süleymanova ile tanıştığında kendisine, "Spor hocasıyım ve müsabakalara çıkıyorum. Ben kimim biliyor musun Demet Akalın'ın eski kocası Oğuz Kayhan ile evliydim, yeni ayrıldım" dediğinden bahsetti.


Evliliklerinin 3. ayından itibaren eşinin alkol problemi ve gece hayatına düşkün olduğunu öğrendiğini söyleyen milli sporcu, Süleymanova'nın önceki evliliğinden olan çocuğuna bakıcı tutup yıllarca çocuğun masraflarını karşıladığını anlattı.

''ALKOL ALIP GECE HAYATINA DEVAM ETTİ''

Evliliklerinin ilk yılında evlerini ayırıp boşanma davası açtıklarını söyleyen boksör, sonrasında eşinin intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine barışan ikili, birkaç ay sonra yeniden sorun yaşamaya başladı. Eşinin alkol alıp gece hayatına devam ettiğini söyleyen sporcu, "Maddi isteklerine yetemediğim için sürekli maça çıkıyordum. Sonrasında sakatlandım. Maçlara çıkamadığım için sponsorlarıma paralarını iade etmek zorunda kaldım ve evimi sattım. Daha sonra huzursuzluklar büyümeye başladı. 'Yarısını bana ver, babam hasta' dedim. Elindeki çantayı sallayarak 'Senin paran anca bunu almaya yetti' diyerek beni aşağıladı" dedi.

Leyla Süleymanova - sinan ulutürk

''ALEYNE TİLKİ İLE EVLENECEK''

7 ay önce mahkemede eşinin arkadaşının, kendisi hakkındaki "Aleyna Tilki ile evlenecek" şeklindeki iddiasısıyla davanın seyrini değiştirmeye çalıştıklarını belirten boksör, eşinin hamileyken çocuğunu düşürdüğü iddiasını da yalanlayarak tepki gösterdi.


BOŞANMADAN AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Boşanma davası devam ederken Süleymanova'nın şarkıcı Mert Cihan Özcan ile ilişki yaşamaya başladığını belirten sporcu, eşinin evlilik birliği içinde yaşadıkları evde son bir yıldır Mertcan Özcan ile yaşadığını ve ilişkilerini gizlemeyip sosyal medyada paylaştıklarını söyledi.

Leyla Süleymanova


''SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE ANNEMİ DÖVDÜLER''

Anne ve babasıyla kiraya çıktıklarını söyleyen sporcu, kendisi evde yokken Mert Cihan Özcan ile eşinin birlikte eve gelip kapıyı zorlayarak içeri girdiğini iddia etti. Ulutürk, "Annemi dövüp tehdit ettiler. Annem KOAH hastası, çok büyük sıkıntılar yaşadı. Annemi zar zor hastaneye yetiştirdim" diye konuştu.

Milli boksör Sinan Ulutürk eşi Leyla Süleymanova'nın ihanetine uğradı!  Şarkıcı Mert Cihan Özcan ile yasak aşk yaşamaya başladı - Resim : 4

 

Milli boksör Sinan Ulutürk eşi Leyla Süleymanova'nın ihanetine uğradı! Şarkıcı Mert Cihan Özcan ile yasak aşk yaşamaya başladı ile ilgili etiketler Yasak Aşk İhanet boşanma sinan ulutürk leyla süleymanova Mert Cihan Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.