Milletvekilleri ile buluşmada Erdoğan'a şiir sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün 57 AK Parti milletvekiliyle buluştu. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şiir okuyan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "AK Parti milletvekili olduktan sonra şiir yazmaya başladım" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 57 AK Parti milletvekiliyle basına kapalı olarak yaptığı istişare toplantısı yaklaşık 2.5 saat sürdü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ŞİİR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’ın toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şiir okuduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek ve Abdurrahim Karakoç gibi ünlü şairlerin şiirlerini okumasının ardından Alpay Özalan, “Kaçamak kaçamak yazdımsa, bunu yazan bu ellerin vardı sorunu, hayatta herkes seçmiş yolunu, kendi yoluna sarılıp bağlanacaksın” sözleriyle kendi yazdığı şiiri de okudu.

Milletvekilleri ile buluşmada Erdoğan'a şiir sürprizi

Özalan’ın, “AK Parti beni şair yaptı Sayın Cumhurbaşkanım” sözleri, Erdoğan ve milletvekillerini güldürdü.

‘İÇİMDEN GELDİ’

Özalan toplantının ardından Hürriyet’e, “İçimden geldi. AK Parti milletvekili olduktan sonra şiir yazmaya başladım. Bu yolda davasından çıkanları anlattım. Davamızı sıkı sık savunmamız gerektiği mesajımızı şiirlerimle ilettim” dedi.

 

Milletvekilleri ile buluşmada Erdoğan'a şiir sürprizi ile ilgili etiketler AK Parti İzmir milletvekili şiir Alpay Özalan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.