Milletvekiline sokak ortasında bıçaklı saldırı!

Hong Kong'da milletvekili Junius Ho, seçim çalışmaları için halkla görüşmeler gerçekleştirdiği sırada saldırıya uğradı. Saldırgan apar topar gözaltına alınırken, milletvekili hastaneye kaldırıldı.

Milletvekili Junius Ho, 24 Kasım’da Hong Kong'da yapılacak Bölge Konseyi seçimleri için yürüttüğü kampanya sırasında bıçaklı saldırıya uğradı.

Objektiflere yansıyan görüntülerde, saldırganın önce Ho’ya çalışmaları için çiçek vererek teşekkür ettiği, daha sonra fotoğraf çekmek istediğini söylediği anlar yer alıyor.

BİR ANDA SALDIRDI

Çantasından telefonunu çıkaracağını söyleyen saldırgan, eline aldığı bıçağı Ho’nun göğsüne saplayarak kaçmaya çalıştı. O sırada çıkan arbedede, polis ve Ho’nun çalışma arkadaşları saldırganı etkisiz hale getirdi.

Yerel medya, Junius Ho’nun hastaneye kaldırıldığını, saldırganın ise gözaltına alındığını duyurdu.

Milletvekiline sokak ortasında bıçaklı saldırı! ile ilgili etiketler seçim Yaralama bıçaklama milletvekili Hong Kong
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.