Millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü: CİMER

CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü olmaya devam ediyor... İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medyada paylaştığı mesajda CİMER'in vatandaşlara sağladığı kolaylıklara ve Türkiye için önemine bir kez daha vurgu yaptı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Uluslarararsı alanlarda aldığı ödüllerle dünya çapında kendisini kabul ettiren CİMER'in (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) 2019'da %91'lik cevaplama oranı ve Barış Pınarı Harekatı ve yerli otomobil gibi konularda vatandaşa verdiği desteklerle millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü olduğunu dile getirdi.

Altun sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Uluslararası alanda aldığı ödüllerle, başarısını dünya çapında da kabul ettiren #CİMER, 2019'da %91'lik cevaplama oranı ve Barış Pınarı Harekatı ve yerli otomobil gibi konularda vatandaşlarımızın destekleriyle millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü olmaya devam ediyor."

Millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü: CİMER

 

Millet ve devlet arasındaki iletişim köprüsü: CİMER ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Fahrettin Altun İletişim Başkanlığı CİMER
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.