Millet İttifakı’nda papatya falı... Kılıçdaroğlu-İmamoğlu cephesinde adaylık konusunda neler oluyor?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtlıyor...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, bugün toplanacak Kabine'de alınacak yeni kararlar, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın istifa edeceği iddiaları, İYİ Parti'nin Denizli mitinginin detayları, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı iddiaları, Kemal Kılıçdaroğlu - Ekrem İmamoğlu gerginliği, CHP'li Engin Altay'ın HDP - PKK ilişkisine yönelik tepki çeken açıklaması, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde göçmenlere yaptığı insanlık dışı skandalı ve köpek Boji'ye kurulan kumpas tartışıldı.

"ANKARA'DA İLERİDE İŞTEN ÇIKARILMALARIN OLABİLECEĞİ YÖNÜNDE ENDİŞELER VAR"

Metehan Demir, "Ankara'da asgari ücretin 3600 TL olabileceği söyleniyor. İleride işten çıkarılmaların olabileceği yönünde endişeler de var. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın istifası yönünde bir şey yok ama kırgın ve yorgun olduğunu duydum.

"İMAMOĞLU BU DÖNEM ADAY OLMAYACAK, TAŞLAR YERİNE OTURDUKTAN SONRAKİ SEÇİMLERDE NASIL POZİSYON ALACAĞINI DÜŞÜNECEK"

İmamoğlu bu dönem aday olmayacak ama taşlar yerine oturduktan sonra sonraki seçimlerde nasıl pozisyon alacağını düşünecek. İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili yüksek sesle 'Ben karşıyım' demez, bu konuda renk bile vermeyeceğini düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'nun aday olup olmayacağı benim de kafamda soru işareti yaratıyor. Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül'ün adaylığına karşı çıkmadığını düşünüyorum ama CHP'li isimlerin Ak Parti'nin eski isimlerini çıkarma konusunda tepkileri var." şeklinde konuştu.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Millet İttifakı’nda papatya falı... Kılıçdaroğlu-İmamoğlu cephesinde adaylık konusunda neler oluyor? ile ilgili etiketler Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.