Millet İttifakı'nda 'Kürdistan' çatlağı! Kılıçdaroğlu'nun o sözleri HDP'lileri kızdırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum" demişti. Bu açıklamadan rahatsız olan HDP milletvekili Murat Sarısaç, partisinin ittifak ortağına "Kürdistan’dan rahatsız olan Kürdü nasıl kabullenebilir ki?" sözleriyle tepki gösterdi.

Ankara'da Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen programa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak ortakları HDP'nin temsilcilerinin son zamanlarda yaptığı 'Kürdistan' çıkışlarından rahatsız olup olmadığı sorusunu yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum. Benim ağzımdan hiç bugüne kadar böyle bir şey duydunuz mu?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri HDP'de rahatsızlık yarattı. HDP milletvekili Murat Sarısaç, sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerini alıntılayarak, "Kürdistan’dan rahatsız olan Kürdü nasıl kabullenebilir ki?" açıklamasında bulundu.

Millet İttifakı'nda 'Kürdistan' çatlağı! Kılıçdaroğlu'nun o sözleri HDP'lileri kızdırdı

Millet İttifakı'nda 'Kürdistan' çatlağı! Kılıçdaroğlu'nun o sözleri HDP'lileri kızdırdı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP HDP Millet İttifakı Murat Sarısaç Kürdistan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.