Millet İttifakı doğal gaz müjdesine karşı tek ses!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de 135 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi açıklaması, Millet İttifakı ve ittifakın gizli ortağı HDP'yi rahatsız etti. Doğal gaz müjdesini küçümsemeye kalkan isimlere AK Parti'den yanıt gecikmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta bulunan Filyos Limanı'nda yeni enerji keşfini açıkladı.

Konuşmasında, "Milletimizle yeni bir müjdeyi daha paylaşıyoruz. Fatih sondaj gemimiz, Sakarya gaz sahasında Amasra-1 kuyusunda, 135 milyar metreküplük doğal gaz keşfi yaptı. Böylece Karadeniz'de bulunan rezerv miktarı toplam 540 milyar metreküpe ulaştı." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, rezervlerin 2023'te kullanıma sunulacağını da ifade etti.

ERDOĞAN'IN MÜJDESİ MUHALEFETİ RAHATSIZ ETTİ

Türkiye'nin enerji alanında attığı bu önemli adımlar muhalefeti memnun etmedi.

Twitter üzerinden Erdoğan'ın "müjde" açıklamalarını eleştiren CHP, İYİ Parti ve HDP'lilere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yanıt verdi.

Millet İttifakı doğal gaz müjdesine karşı tek ses!

"NE ZAMAN BU MİLLETİN MENFAATİNE BİR ŞEY OLSA, SİZ YALNIZCA ÜZÜLÜRSÜNÜZ"

Dağ yaptığı paylaşımda, gelen eleştirilerin ekran görüntülerine de yer vererek, "Vaka sayısı düşer üzülürsünüz, büyüme oranı açıklanır üzülürsünüz, savunma sanayiindeki başarılara üzülürsünüz, doğalgaz keşfedilir üzülürsünüz... Ne zaman bu milletin menfaatine bir şey olsa, siz yalnızca üzülürsünüz." dedi.

Dağ paylaşımının devamında ise, "Sizi üzmeye, milletimizi de sevindirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Millet İttifakı doğal gaz müjdesine karşı tek ses! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı doğal gaz CHP İYİ Parti HDP
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.