"Millet aç" tweetleri 17 gün boyunca nereden atılacak?

17 günlük tam kapanma öncesi binlerce kişi başta Bodrum olmak üzere tatil beldelerine akın etti. Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, konuyla ilgili farklı bir noktaya dikkat çekerek "Üç hafta boyunca işe gitmek zorunda olmayan fakat Bodrum'da yazlığı bulunan yüzbinlerce insanımız Bodrum'a göç etti. Orada "millet aç" geyiği çevirirler artık" dedi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanacak 17 günlük tam kapanma öncesinde başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar farklı kentlere doğru yola çıkardılar. Kapanmayı evlerinde geçirmek istemeyenler özellikle Bodrum gibi tatil merkezlerine akın etti. Başta Bodrum olmak üzere Marmaris ve Datça gibi beldelerde kilometrelerce araç kuyrukları dikkat çekti.

"Millet aç" tweetleri 17 gün boyunca nereden atılacak?

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, tam kapanma öncesi çarpıcı bir ayrıntıya dikkat çekti. Yalçın, daha çok Nişantaşı gibi elit semtlerde yaşayanların yaptığı "Millet aç" sözlerinin şimdi Bodrum'dan söyleneceğinin altını çizdi.

 

Yalçın'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Üç hafta boyunca işe gitmek zorunda olmayan fakat Bodrum'da yazlığı bulunan yüz binlerce insanımız Bodrum'a göç etti. Orada "millet aç" geyiği çevirirler artık"

"Millet aç" tweetleri 17 gün boyunca nereden atılacak? ile ilgili etiketler Bodrum hasan basri yalçın millet aç yazlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.