Mili Voleybolcudan olay yaratacak Cristiano Ronaldo itirafı!

Filenin Sultanları'nın Tokyo Olimpiyatları'ndaki başarısında büüyk pay sahibi olan milli voleybolcu Zehra Güneş'ten olay yaratacak Cristiano Ronaldo itirafı geldi.

Vakıfbank'ın başarılı oyuncusu ünlü milli voleybolcu Zehra Güneş, NBA yıldızı ile takipleşmeye başladığında gündeme bomba gibi düşmüştü. Tokyo Olimpiyatları'ndaki başarıda büyük pay sahibi olan Zehra Güneş, Cristiano Ronaldo itirafıyla da çok konuşulacak.

ZEHRA GÜNEŞ'TEN RONALDO İTİRAFI!

Cristiano Ronaldo'ya hayranlığıyla ilgili konuşan Zehra, "Voleybola başlamadan önce sporla hiç alakam yoktu. Akademik başarıma çok odaklı bir insandım. Cristiano Ronaldo'ya ayrı bir hayranlığım var. Gerçekten yaptığı işin bu kadar bilincinde olan, bu kadar profesyonel yaşayan başka bir sporcu görmedim. Bu alanda örnek bir sporcu" ifadelerini kullandı.


Vakıfbank'ı yuvası olarak gördüğünü söyleyen Zehra, "Vakıfbank, benim için maneviyat olarak çok farklı bir noktada. Antrenörümüz Giovanni Guidetti olsun, takım arkadaşlarım olsun, yönetim olsun herkes... Bu maneviyat bazen çok farklı şeylerin önüne geçebiliyor. Haberler i ben de görüyorum ama şu an Vakıfbank'tan ayrılma gibi bir düşüncem yok. Türkiye'de Vakıfbank dışında bir kulüpte nasıl yapabilirim bilmiyorum. Vakıfbank'a karşı oynamak nasıl bir şey hiç bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum" dedi.

Mili Voleybolcudan olay yaratacak Cristiano Ronaldo itirafı! ile ilgili etiketler voleybol zehra güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.