Miley Cyrus'tan Katy Perry'nin o şarkısı hakkında flaş açıklama!

Miley Cyrus, Katy Perry’nin çıkış yaptığı şarkı olan ‘I Kissed A Girl’ün kendisi hakkında olduğunu öne sürdü.

Güzel şarkıcı Katy Perry'nin 'I Kissed a Girl' şarkısı 2008 yılında yayınlanmış ve ABD ile İngiltere listelerinde üst sıralara yükselmişti.

Cyrus, şarkının kendisinin kullandığı kirazlı dudak nemlendiricisinden bahsettiği öne sürdü. Cyrus, “Katy Perry, uzun zamandır arkadaşım. ‘I Kissed a Girl’ ile ünlendiğinde 'Hannah Montana' filmini yapıyordum. Radyoda duyduğumda, yanımızdakiler; "Kimin hakkında bu şarkı?" diye sordular, o da benim hakkımda olduğunu söyledi." diye konuştu.

Şarkıyı ilk kez duyduğu anı hatırladığını belirten Cyrus, “Arabada radyo dinliyorduk ve şarkıyı duyar duymaz çığlık atmaya ve çıldırmaya başladık" sonra bana onunla 'Video Müzik Ödüllerine' gitmemi teklif etti.

'I KİSSED A GİRL'

Miley Cyrus'tan Katy Perry'nin o şarkısı hakkında flaş açıklama! ile ilgili etiketler Katy Perry Miley Cyrus ı kissed a girl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.