Miley Cyrus eski eşini hedef aldı!

Geçtiğimiz yıl Liam Hemsworth ile yollarını ayıran ABD'li şarkıcı Miley Cyrus, çıkaracağı yedinci albümünde eski eşini hedef aldı. Cyrus'un, şarkılarındaki "Daha fazla rol yapamayacağım. Belki de evlilik bizi mahvetti" sözleri dikkat çekti

Oyuncu Liam Hemsworth ile 7 ay evli kalan ABD'li şarkıcı Miley Cyrus'un yakın zamanda çıkaracağı albümünde Hemsworth'a göndermede bulunduğu öğrenildi. 

"EVLİLİK BİZİ MAHVETTİ"

The Sun'ın haberine göre, yeni çalışmasında eski eşini hedef alan Cyrus'un bazı şarkılarının sözleri şu şekilde:

Beni en iyi sen bilirsin ama canımı en kötü sen yaktın. Daha fazla rol yapamayacağım. Belki de evlilik bizi mahvetti. Seni artık özlemiyorum bile.

Öte yandan 2018 yılında yakın çevrelerinin katıldığı sade bir tören ile nikah masasına oturan şarkıcı Miley Cyrus ve oyuncu Liam Hemsworth, yedi ay sonra boşanmıştı.

Ayrılık sonrası aşka küsmeyen Cyrus, önce Kaitlynn Carter sonra da Cody Simpson ile ilişki yaşamıştı. 

Miley Cyrus eski eşini hedef aldı!

Geçtiğimizi haftalarda evliliğiyle ilgili konuşan 27 yaşındaki şarkıcı, uzun soluklu ilişkisinin ardından ayrılmanın ölüme benzediğini ve umutsuz bir gönül yarası biçiminde sona erdiğini söylemişti.

"YAS TUTTUM"

Miley Cyrus, yürek burkucu biçimde bu kadar derin bir aşkı kaybettiği için yas tuttuğunu da ifade etmişti.

ESKİ EŞİNİN KALBİNİ KIRMIŞ

US Weekly’e konuşan Hemsworth’e yakın bir kaynak ise aktörün, ayrılığın etkisini hala hissettiğini söyleyerek, "Miley ve Liam boşanmalarından bu yana çok fazla konuşmadı. Miley’nin ayrılmalarından kısa süre sonra yeni aşklara yelken açarak hayatına devam etmesi Liam’ın kalbini kırdı" şeklinde konuşmuştu.

 

 

 

 

Miley Cyrus eski eşini hedef aldı! ile ilgili etiketler boşanma evlilik Liam Hemsworth Miley Cyrus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.