"Milan'ın transfer listesinin en üstünde!"

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı yıldız futbolcu Mohamed Elneny'nin menajeri Alaa Nazmy, transfer iddiaları hakkında konuştu.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Arsenal'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny'nin Milan'a transfer olacağı iddia ediliyor. Konuyla ilgili olarak yıldız futbolcunun menajeri Alaa Nazmy'den gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi. Mısır'da yayım yapan Time Sport kanalına konuşan Nazmy, 27 yaşındaki ön liberonun siyah-beyazlılara transfer süreci ve geleceği hakkında da konuşurken şunları kaydetti:

"Milan ve Roma, geçtiğimiz sezonun Ocak ayında Mohamed Elneny'i transfer etmek istedi. o dönem kendisine birden çok teklif olmasına rağmen yürütülen görüşmelerden sonuç alınamadı. Geçtiğimiz yaz da oyuncuma pek çok takımdan teklif geldi. Leicester City, West Ham United ve Valencia bunlardan bazılarıydı. Ancak aralarında Arsenal'la anlaşmayı başaran Beşiktaş oldu.

Elneny, ocak ayı için Milan'ın transfer listesinin en üstünde. Bununla birlikte önümüzdeki günlerin neler getireceğini bekliyoruz. Kendisi, Beşiktaş'tan ayrılabilir veya sözleşmesi bitene kadar takımda kalabilir. Arsenal Menajeri Unai Emery, zaten Elneny'nin ayrılmasını kötü performansından ötürü değil, kendisini geliştirmesi için istedi. Kendisinin yeniden Arsenal'da oynama ihtimali var. Bu olasılık hâlâ çok güçlü."

 

"Milan'ın transfer listesinin en üstünde!" ile ilgili etiketler Arsenal Milan Mohamed Elneny
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.