Milan'da Stefano Pioli dönemi başladı!

Zor günler geçiren Serie A ekiplerinden Milan'da, Marco Giampaolo'dan boşalan teknik direktörlük görevine Stefano Pioli getirildi.

İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan, Serie A'da aldığı üst üste başarısız sonuçların ardından teknik direktör Giampaolo ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan teknik adam Stefano Pioli ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Teknik direktörlük kariyeri boyunca sadece İtalyan takımlarında görev alan 53 yaşındaki Pioli, Salernitana, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo Verona, Palermo, Bologna, Lazio, Inter ve son olarak Fiorentina'yı çalıştırmıştı.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan, bir maç dışında 7. haftası tamamlanan Serie A'da, lider Juventus'un 10 puan gerisinde 13. sırada yer alıyor.

Milan'da Stefano Pioli dönemi başladı! ile ilgili etiketler İtalya Serie A Milan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.