Milan Inter maçı ne zaman? Milano derbisi saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İtalya Serie A’da Milano derbisinde haftanın maçında Milan ile Inter takımları karşı karşıya geliyor. Liderlik koltuğunda yer alan Inter deplasmanda Milan’a konuk oluyor. Peki, Milan Inter maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

İtalya Serie A’da bu hafta Milano derbisinde zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede lider Inter deplasmanda Giuseppe Meazza’da Milan’a konuk oluyor. 21 Şubat 2021 Pazar akşamında TSİ 17.00’da başlayacak Milan Inter maçı Bein Sports 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

50 puanla zirvede yer alan ve son 3 maçını da kazanma başarısı gösteren Inter liderliğini devam ettirmenin peşinde. Geçen hafta sonunda sahasında Lazio’yu 3-1 ile geçen Inter daha önceki haftalarda da Fiorentina’yı deplasmanda 2-0, evinde ise Benevento’yu 4-0 ile geçmişti.

49 puanla lider Inter’in hemen peşinde 2. sırada yer alan Milan ise geçen hafta sonunda Spezia karşısında sürpriz bir şekilde 2-0 kaybetmişti.

İki takım sezonun ilk yarısında Giuseppe Meazza’da karşı karşıya gelmiş ve Inter o mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılmıştı.

Milan Inter maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Stat: Giuseppe Meazza
Tarih: 21 Şubat 2021 Pazar
Saat: 17.00
Yayın: Bein Sports 4

Milan Inter maçı ne zaman? Milano derbisi saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Milan Inter İtalya Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.