Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

15 yıl aradan sonra yeniden ringlere geri dönen Mike Tyson ile rakibi Roy Jones gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda yayınlanacak? sorusu araştırılmakta.

Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? sorusunun cevanı merak edilmekte. Eski Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Mike Tyson, 15 yıllık bir aranın ardından gösteri maçında yeniden ringlere geri dönüyor. Amerikalı eski bir profesyonel boksör olan Roy Jones ile karşı karşıya gelecek olan Mike Tyson unutulmaz gecede izleyenlere muhteşem anlar yaşatacak.

29 Kasım 2020 Pazar sabahında TSİ ile 05.00’da başlayacak olan Mike Tyson Roy Jones müsabakası S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Son olarak 2005 yılında ringlere çıkan 54 yaşındaki Mike Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Jones arasındaki 8 rauntluk müsabaka, Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta tertip edilecek. Kariyerinde 50 galibiyet, 6 yenilgisi bulunan Tyson, 1986'da 20 yaşındayken karşılaştığı Trevor Berbick'i nakavt ederek 'en genç ağır sıklet şampiyonu olarak tarihe geçmişti.

Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

MİKE TYSON ROY JONES MAÇI NE ZAMAN? ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Mike Tyson, Roy Jones ile 29 Kasım Pazar günü yapacağı gösteri maçıyla 15 yıl sonra ilk kez ringe çıkmış olacak. ABD'nin Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta düzenlenecek maç S Sport Plus kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler mike tyson Roy Jones S Sport Plus
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.