THY Euroleague'de kasım ayının en değerli oyunucusu Mike James

CSKA Moskova'nın Amerikalı yıldız guardı Mike James, THY Euroleague'de kasım ayının MVP'si seçildi. 30 yaşındaki guard, kasım ayında 20.8 verimlilik puanı, 22.5 sayı ve 3.3 asist ortalamalarıyla oynadı.

THY Euroleague'de kasım ayının en değerli oyuncusu Mike James seçildi. Amerikalı guard, CSKA Moskova'nın 5'te 5 yaptığı kasımayında MVP ödülüne layık görüldü.

Kariyerinde 2. kez ayın MVP'si unvanına erişen 30 yaşındaki yıldız kasım ayında 20.8 verimlilik puanı, 22.5 sayı ve 3.3 asist ortalamalarıyla oynadı. James, CSKA'nın bu hafta evinde Real Madrid'i 74-73 mağlup ettiği maçta inanılmaz bir son saniye üçlüğü atmıştı. 11 haftada 8 galibiyeti bulunan Rus devi, son 6 maçından galip ayrıldı.

Daha önce Şubat 2019'da da bu ödülü kazanan Mike James, THY Euroleague'de bu sezon maç başına sayı istatistiğinde 19.5 ortalamasıyla zirvede bulunuyor.

 

THY Euroleague'de kasım ayının en değerli oyunucusu Mike James ile ilgili etiketler Mike James CSKA Moskova THY Euroelague
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.