"Kulübümüzle kumar oynamayı bırakın"

Newcastle United taraftarları kulübün patronu Mike Ashley ve Steve Bruce'u görmek istemiyor... Üst üste alınan kötü sonuçlar ve kulübün potansiyeline bir türlü ulaşamaması taraftarın sabrını çoktan taşırdı...

Premier League'in köklü kulüplerinden Newcastle United, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya... 90'lar'ın ortasında Alan Shearer ve Faustine Asprilla'lı kadrosuyla Manchester United'a karşı şampiyonluk mücadelesi veren kulübün bugün geldiği nokta taraftarlarını üzüyor.

"Saksağanlar" lakaplı Kuzey İngiltere kulübünün patronu Mike Ashley, geldiği günden beri bir türlü taraftarın kalbine giremedi. Newcastle United taraftarları dün gece St. James's Park önüne iki pankart asarak Ashley ve teknik direktör Steve Bruce'a "defolun" dedi. Stadın isminin "Sports Direct Arena" oalrak değiştirilmesi de taraftarın tepkisini çekmişti.

Asılan pankartta iskambil kağıtlarındaki jokerin yüzünün yerine Bruce'un yüzü karikatürize edildi. Bu kartları ise Mike Ashley tutuyor. Newcastle taraftarları pankartın üzerine ise "Kulübümüzle kumar oynamayı bırakın" yazdı.

Premier League'de son 10 maçın 8'ini kaybederek küme düşme hattının 3 puan önünde yer alan Siyah-Beyazlılar, yarın Wolwerhapton'ı ağırlayacak. 12 Aralık'ta West Bromwich Albion galibiyetinin ardından 14 maçta sadece 8 puan toplayabilen Steve Bruce'un takımı, bu hafta ateş hattına girebilir.

Yıllardır kulübe gerekli yatırımı yapmamakla eleştirilen patron Ashley, bir ara Suudi Arabistan prensiyle kulübün satışı konusunda masaya oturmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı. 

"Kulübümüzle kumar oynamayı bırakın"

"Kulübümüzle kumar oynamayı bırakın" ile ilgili etiketler Newcastle United premier league Steve Bruce
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.