Mika Raun kimdir? Mika Can Raun'un cinsiyeti ne?

Bir dizi estetik operasyonla bambaşka biri olan ve cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni Mikaraun merak ediliyor. Bu çerçevede "Mika Raun kimdir?" sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Mika Raun kimdir? Mika Raun kaç yaşında? Mika Raun nereli? Mika Raun'un cinsiyeti ne? İşte Mika Raun hakkında merak edilenler...

Eğlenceli videoları sayesinde geniş bir hayran kitlesine hitap eden sosyal medya fenomeni Mika Raun, estetik operasyon ve cinsiyet değiştirmesiyle bambaşka biri oldu. Bu çerçevede "Mika Raun kimdir?" sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Mika Raun kimdir? Mika Raun kaç yaşında? Mika Raun nereli? Mika Raun'un cinsiyeti ne? İşte Mika Raun hakkında merak edilenler... 

MİKA RAUN KİMDİR

Hem tarzı hem de takipçileriyle olan yakın diyaloğu ile tanınan sosyal medya fenomeni Mika Raun, son zamanların en çok dikkat çeken isimlerindendir. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan Mika Raun, şiir ve söz yazarlığı da yapmaktadır.

Mika Raun kimdir? Mika Can Raun'un cinsiyeti ne?

9 Temmuz 2021 tarihinde Büyükada’da dünyaya gelen Mika Raun’un 3 kardeşi vardır. Annesi Şanlıurfa babası ise Rum asıllı olan Raun, 15 yaşından bu yana kendi parasını kazanmaktadır. Takipçileri tarafından sık sık cinsiyeti merak edilen Mika Raun, erkektir. 40 kilo ve boyu 1.79 olan Raun’un gerçek adı Mika Can’dır.

Eskiden ailesiyle beraber turistik bir yerde yaşayan Raun’un çalışmasını annesi istemiyordu. Turistik yerde çalışmanın vermiş olduğu avantajla yabancı dilini geliştiren Raun, kendisini yenileyerek kazanım yapmayı çok sevmektedir. Yazdığı söz ve şiirlerin yanında sosyal medya kanallarından da kazanç sağlamaktadır.

Mika Raun kimdir? Mika Can Raun'un cinsiyeti ne? - Resim : 2

Butiklerde çalıştığı dönemde okuluna devam eden Raun, İngilizce ve Almanca eğitimi almaktaydı. Raun, yabancı dilini Stardoll oyunuyla arkadaş edinerek daha da geliştirirken en sevdiği renk mavi ve en sevdiği çiçek türünün de papatya olduğunu açıklamıştır.

Mika Raun kimdir? Mika Can Raun'un cinsiyeti ne? ile ilgili etiketler mika raun sosyal medya fenomeni Mika Can
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.