Mika Raun beyaz mini eteğiyle olay yarattı!

Geçtiğimiz günler içerisinde Armağan Çaylayan’ın programına katılarak ayda 50 bin lira harcadığını açıklayan Mika Raun son pozuyla bir kez daha gündem oldu. Süper mini bir elbise giyerek Simge Sağın’ı sahnede dinlemeye giden Raun’un son halini görenler gözlerine inanamadı.

TikTok fenomenlerinden Mika Raun tüm yüzüne yaptırdığı estetik operasyon ile bambaşka birine dönüştü. Geçtiğimiz günler içerisinde de Armağan Çağlayan’a konuşan Raun, "Ayda yaklaşık ben rahat bir 50 bin harcıyorumdur. Alışverişte aptalca şeyler alıyorum. Bunun için psikolojik destek almam lazım" ifadelerine yer vererek dikkat çekmişti.

Mika Raun beyaz mini eteğiyle olay yarattı!

Son olarak Simge Sağın’ın konserine giderek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Raun’un son halini görenler gözlerine inanamadı.

Mika Raun beyaz mini eteğiyle olay yarattı! - Resim : 2

Beyaz mini bir etek giyen Mika Raun’un pozuna takipçileri, "Bu ne hal?", "Göğüs de yaptır" gibi efsanevi yorumlarda bulundu. Mika Raun daha sonrasında Simge ile pozunu paylaşarak "Heyecandan altıma işiyordum" yorumunda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Mika Raun beyaz mini eteğiyle olay yarattı! ile ilgili etiketler mika raun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.