Mihriban Hurmacı ile boşanma aşamasındaki eski futbolcu Özer Hurmacı çocuklarının velayetini istedi

Eski futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi Mihriban Hurmacı’nın astroloji haritalarına bakarak “Beni aldatıyorsun” diye baskı kurması üzerine açtığı boşanma davasında eşinin kendisi ve 3 çocuğu için istediği 125 bin TL’lik aylık tedbir nafakasına itiraz ederek çocuklarının velayetini istedi. “Eşim nafakayı kendisi için istiyor” diyen ünlü futbolcu, eşinin kira giderinin olmadığını, çocuklarının da evde oturduğunu buna rağmen fahiş nafaka talebinde bulunduğunu söyledi.

Daha önce Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı, 2015 yılında Mihriban Hurmacı'yla hayatını birleştirdi ve çiftin bu evlilikten 3 çocuğu dünyaya geldi.


EŞİNİN 'BENİ ALDATIYORSUN' BASKILARINA DAYANAMADI

Özer Hurmacı geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açtı. Ünlü futbolcu astroloji ile ilgilenen eşinin, astroloji haritalarına bakarak kendisine "Beni aldatıyorsun" diye baskı kurduğunu iddia etti.

 

MİHRİBAN HURMACI'DAN KARŞI HAMLE...

Mihriban Hurmacı da karşı boşanma davası açarak 30 milyon TL tazminat, kendisi için 50 bin, 3 çocuğu için de aylık 75 bin TL aylık nafaka talebinde bulundu.

Mihriban Hurmacı ile boşanma aşamasındaki eski futbolcu Özer Hurmacı çocuklarının velayetini istedi

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu iddialarıyla Mihriban Hurmacı, 3 çocuğunun babasına 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

"NAFAKAYI FAZLA BULDU 125 BİN TL'Yİ KENDİSİ İÇİN İSTİYOR"

Özer Hurmacı eşinin 50 bin TL, 3 çocuğu içinde toplam 75 bin TL aylık nafaka talerine dava dosyasına dilekçe sunarak itiraz etti. İstenilen nafakanın fahiş olduğunu belirten Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı'nın tüm nafakayı kendisi için istediğini iddia etti.

 

Çocuklarının henüz okula gitmediğini, kreşe göndermek istediğini fakat eşi Mihriban'ın buna engel olduğunu dilekçesinde belirten Özer Hurmacı, "Eşim nafakayı kendisi için istiyor" dedi.

ÇOCUKLARIN MASRAFLARINI ÖDEMEYE HAZIRIM

Dilekçede, "Gün boyu evde oturan çocuklar için toplam 75 bin TL istenen tedbir nafakasını kabul etmiyorum. Çocukları kreşe göndermesi halinde tüm masrafları ödemeye hazırım. Bu kadar büyük meblağda nafaka istenmesi annenin kendisi için istediği kanaati doğmuştur" dedi.

ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ İSTEDİ

Mihriban Hurmacı'nın kira gideri bulunmamasına rağmen 50 bin TL nafaka istediğine dikkat çekilen dilekçede anne bakımına muhtaç en küçük çocuk hariç diğer 2 çocuğun velayetinin Özer Hurmacı'ya verilmesi istendi.

ÇOCUKLARINI GÖRMEK İSTİYOR

Özer Hurmacı mahkemenin velayet kararı vermediği takdirde çocuklarıyla kişisel ilişki kararına hükmetmesini istedi.

 

Mihriban Hurmacı ile boşanma aşamasındaki eski futbolcu Özer Hurmacı çocuklarının velayetini istedi ile ilgili etiketler mahkeme özer hurmacı Mihriban Hurmacı boşanma davası velayet davası nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.