Mihraç Ural’ı zırhlı aracı ve dublörü kurtarmış

Acilciler Grubu Örgütü olarak bilinen Türkiye Halk Partisi Cephesi'nin (THKP-C) elebaşı Mihraç Ural, Suriye’nin Kesep yolunda suikaste uğramıştı. Ural’ın saldırıdan zırhlı aracı ile beraber önde giden dublörünün sayesinde yara almadan kurtulduğu öğrenildi. İstihbarat birimleri, 5 zırhlı araç ve 25 silahlı adamı ile dolaşan Ural’ın, saldırının ardından Şam’a giderek, çok iyi korunan bir sığınakta saklandığını ve dışarıya çıkmadığını belirledi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’ye karşı çeşitli silahlı ve bombalı eylemler yapan teröristler ile elebaşları istihbarat birimlerinin amansız takibi sonucu ölü ya da sağ ele geçiriliyorlar. Bunların arasında olan ve yıllardan beri aranan Mihraç Ural her defasında son anda ölümden ve yakalanmaktan kurtuluyor.

Mihraç Ural’ı zırhlı aracı ve dublörü kurtarmış

EL MUHABERAT İLE REYHANLI KATLİAMIINI GERÇEKLEŞTİRDİ

12 Eylül 1980 darbesi sonrası Hatay’ın Samandağı İlçesi’nden Suriye’nin başkenti Şam’a kaçtığı bilinen, Türkiye’de Acilciler Grubu Örgütü olarak bilinen Türkiye Halk Partisi Cephesi örgütünün elebaşısı Mihrat Ural, bir çok suçtan kırmızı bülten ve 1 milyon lira ödülle aranıyor. Mihraç Udal’ın 2013’de Hatay Reyhanlı İlçesi’nde düzenlenen 52 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bombalı katliamı Suriye gizli Servisi El Muhaberat ile birlikte gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı.

Mihraç Ural’ı zırhlı aracı ve dublörü kurtarmış - Resim : 2

KESEP’TE TAKİP EDİLİYORDU

Terör örgütü elebaşlarından olan Mihraç Ural, daha önce bir çok kez silahlı ve bombalı saldırılarda yara almadan ya da hafif yaralı olarak kurtulmuştu. Mihraç Ural, 2018 yılı Eylül ayında bombalı bir suikastte ağır yaralanmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Ural önceki gün, Suriye’nin Kesep şehiri yolunda silahlı saldırıyı uğramıştı.

Mihraç Ural’ı zırhlı aracı ve dublörü kurtarmış - Resim : 3

ZIRHLI ARACI VE DUBLORÜ KURTARMIŞ

SuperHaber’in yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre; terörist Mihraç Ural’ın saldırıdan zırhlı aracı ile beraber, önde giden dublörünün sayesinde ve yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Ural’ın daha önce biri ağır olmak üzere kurtulduğu iki bombalı saldırı ve 8 suikasttan son anda kurtulmasının ardından, gideceği yerlere gizlice gittiği ve yine kimseye haber vermeden aniden döndüğü biliniyordu.

25 SİLAHLI ADAM VE 5 ZIRHLI ARAÇ İLE DOLAŞIYOR

Yakalanmamak ve öldürülmemek için 25 silahlı adamı ve 5 zırhlı araç ile dolaştığı bilinen Mihraç Ural’ın kendi aracının iki araç önünde yine zırhlı bir araçta dublör olarak bir kişiyi koyarak hareket ettiği belirlendiği ifade edildi.

Mihraç Ural’ı zırhlı aracı ve dublörü kurtarmış - Resim : 4

Öte yandan istihbarat birimleri, Mihraç Ural’ın saldırının ardından hemen Şam’a giderek, çok iyi korunan bir sığınakta saklandığını ve hiç dışarıya çıkmadığını belirledikleri ifade edildi.

 

 

Mihraç Ural’ı zırhlı aracı ve dublörü kurtarmış ile ilgili etiketler Suriye Şam Hatay mihraç ural THK-C Acilciler örgütü suikast Reyhanlı Patlama El muhaberat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.