Miguel Crespo: Ben aslında tipik bir 8 numarayım

Miguel Crespo: "Ben aslında tipik bir 8 numarayım. Takımıma hem ofans hem defansta yardım etmek istiyorum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Türkiye'nin en büyük kulübü. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir taraftar kitlesi var ve bizde onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız."

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinde Miguel Crespo, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde idman öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli orta saha oyuncusu, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Türkiye'nin en büyük kulübü. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir taraftar kitlesi var ve bizde onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Portekiz Ligi ekiplerinde Estoril Praia'dan transfer edilen ve 3+1 yıllık imza atan Crespo, Sarı-Lacivertli formayla 3 Süper Lig maçında 118 dakika süre aldı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın isteğiyle transfer edilen 25 yaşındaki orta saha, transfer sürecini anlattı:

"Transfer sürecim çok çabuk gerçekleşti. Hocanın ilgisi duyunca gurur duydum ve kendisi büyük bir hoca. Gelişimime yardımcı oluyor. Bu kulüpte ve hocamızla çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Daha önce burada oynamış Portekizli oyuncularla konuşma fırsatı bulamadım. Transfer sürecim hızlıydı. Herhangi bir oyuncuyla konuşma fırsatım olmadı. Hiç şüphe yok ki kariyerimi geliştirmek için buraya geldim. Milli takım hedeflerimden bir tanesi. Burada çok çalışıp milli takımda yer alıp hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Ben asında kazanma baskısının iyi olduğunu düşünüyorum. Bu baskı bizi daha fazla çalışmaya itiyor. Biz de her gün gün daha fazla çalışıp kulübün hak ettiği şampiyonluğu kazanmak istiyoruz."

Miguel Crespo: Ben aslında tipik bir 8 numarayım

TRABZONSPOR MAÇI...

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynacayakcaları maç ile ilgili konuşan Crespo, "Çok önemli bir maç. 3 puan almak istediğimiz bir maç. Maçın zor olacağını biliyoruz, onlar içinde kolay bir maç olmayacak. Bu maçta 3 puan almayı çok istiyoruz" dedi.

Crespo, Pereira'nın isteklerini sahaya yansıttıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Her gün daha takım ve birlik olmaya çalışıyoruz. Uzun bir yolumuz var. Zor bir lig ve iyi bir sonuçlar almak istiyoruz. Ben aslında tipik bir 8 numarayım. Takımıma hem ofans hem defansta yardım etmek istiyorum. Oyunun hem ofans hem defans ortamında iki yönlü şekilde yardımcı olmak istiyorum. Kendimi rahat hissettiğim pozisyon 8 numara. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Türkiye'nin en büyük kulübü. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir taraftar kitlesi var ve bizde onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız."

Miguel Crespo: Ben aslında tipik bir 8 numarayım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Miguel Crespe Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.