Migros zarar etmeyi nasıl başardı?

Koronavirüs salgını döneminde marketlerde satış patlaması yalanırken Migros'un zarar açıklaması dikkat çekti. Migros, 2020 yılının son çeyreğinde 121 milyon lira zarar etti. Şirketin ana ortaklık net zararı ise 2020 yılında 403 milyon lirayı buldu. Migros'un, marketlerin satış patlaması yaşadığı bir dönemde nasıl zarar ettiği ise merak konusu oldu.

Migros’un 2020 yılı 4. çeyrek ana ortaklık net dönem zararı 121 milyon lira oldu. Piyasa beklentisi ise şirketin 40 milyon yakın kar açıklamasıydı. Çünkü pandemi sürecinde market satışlarında patlama yaşandı.

Borsa Gündem'de yer alan habere göre,  online alışverişin de Migros’un gelirlerini etkileyeceği öngörülüyordu. Bu dönemde bile Migros zarar açıklamayı başardı.

Son çeyrekteki zarar rakamıyla birlikte şirketin 2020 yılındaki ana ortaklık net dönem zararı 403 milyon lira oldu. 2019'daki ana ortaklık net dönem zararı 460 milyon liraydı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle marketler özellikle online satışlarda büyük artış yaşarken, Migros'un nasıl zarar ettiği merak konusu oldu. Migros'un önümüzdeki dönemde açıklayacağı rakamlar merakla bekleniyor. 

Migros zarar etmeyi nasıl başardı? ile ilgili etiketler Migros market zarar satış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.