Migros Tribünü ‘Kuzey Tribünü’ oldu... Fenerbahçe'den Anadolu Grubu'na yaptırım

Anadolu Efes’in, THY Euroleague’de Rus takımları ile oynanan maçlarla ilgili yapılan oylamada Fenerbahçe Beko aleyhine verdiği oy, Ülker Stadı’ndaki 22 yıllık Migros Tribünü'nde isim değişikliğine neden oldu. Ali Koç yönetimi, stadın altındaki Migros'u da tahliye ediyor. Anadolu Efes kulübü, "Rus takımlarıyla yapılan maçlar sayılmasın" oyu veren 7 kulüpten biri olmuştu.

Fenerbahçe yönetimi, Anadolu Efes'in THY Euroleague'de Fenerbahçe Beko aleyhine oy kullanması üzerine, Ülker Stadı'ndaki 22 yıllık tribünü Migros tribününün ismini değiştirdi. Ali Koç yönetimi, stadın bulunan Migros’un tahliyesine gidecek bir süreci de başlattı.

Rus takımlarının THY Euroleague'den ihracı sonrası CSKA Moskova, UNICS Kazan ve Zenit'le maç yapmış olan takımların durumunun belirleneceği oylamada Anadolu Efes kulübü, "Rus takımlarıyla yapılan maçlar sayılmasın" oyu veren 7 kulüpten biri olmuştu.

Oylama sonucu Fenerbahçe Beko'nun 3 galibiyeti silinmiş ve Sarı-Lacivertliler play-off dışı kalmıştı.

MİGROS TRİBÜNÜ KUZEY TRİBÜNÜ OLDU

Anadolu Efes'in ve Migros'un patronu olan Tuncay Özilhan'a böyle bir yaptırım uygulayarak camianın tepkisine kulak veren Ali Koç yönetimi ilk iş olarak Migros Tribünü'nü iptal etti.

20 Ağustos 2000 tarihinde hizmete giren 30 bin seyirci kapasiteli Migros Tribünü’nün adı değiştirilip ‘Kuzey Tribünü’ oldu.

Tribündeki Migros tabelaları sökülerek ‘Kuzey Tribünü’ tabelaları asıldı. Galatasaray derbisi biletlerinin üstüne de ‘Kuzey Tribünü’ yazıldı. Fenerbahçe Kulübü diğer taraftan, stadın altında bulunan dev Migros’un tahliyesi için girişimlere başladı.

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİ BİLETLERİ SATIŞTA

Süper Lig’de pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri bugün 120 ila 660 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Bugün saat 13.00’ten itibaren divan, kongre üyeleri ve temsilci üyeler için satışa çıkarılacak biletleri, yarın ise Taraftar Kart sahipleri ve Faturalı Fenercell aboneleri temin edebilecek.

Migros Tribünü ‘Kuzey Tribünü’ oldu... Fenerbahçe'den Anadolu Grubu'na yaptırım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Anadolu Efes Migros
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.