Migros Kurbanlık fiyatları 2021! Migros Büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı!

Migros kurbanlık fiyatları 2021 yılı Kurban Bayramı öncesi belli oldu. Vatandaşların kurbanlık fiyatlarını en çok araştırdığı bu dönemde Migros büyükbaş, küçükbaş kurban fiyatları da belli oldu. Peki Migros kurbanlık koç, koyun, dana fiyatları kaç TL?

2021 Kurban bayramı öncesinde istediği kilo ve sağlıkta kurban almak isteyenler şimdiden araştırmalara başladı. Kurban pazarlarına gitmeden çeşitli marketlerden kurbanlık koç, koyun, dana gibi küçükbaş, büyükbaş kurban almak isteyenler Migros'un yolunu tutuyor. Migros 2021 kurban fiyatlarını da bu doğrultuda açıkladı.

Kurban Bayramlarının en çok ziyaret edilen mekanlarından kurban pazarları bu yıl kurban fiyatlarını da az çok belirledi. Küçükbaş, büyükbaş kurban fiyatları her yıl kurban pazarlarının bayramdan 1 ay öncesinden belli oldu. İslam dininin kurban kesim ölçütlerine bağlı kalarak kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler de zincir marketlerden bu şartları sağlamak koşuluyla kurbanlık almak istiyorlar.

Migros Kurbanlık fiyatları 2021! Migros Büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı!

2021 MİGROS KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

2021 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden olan Migros, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını da açıkladı. Migros, Money Kart sahiplerine de kurbanlık fiyatları konusunda uygun fiyatlar sunuyor.

12 kg’lık kurbanlık koç 1795 TL, Money Bonus ile 1670 TL olarak belirlendi.

En az 16 kg’lık kurbanlık Koç Kıvırcık 1950 TL, Money Bonus 19825 TL En az 25 kg’lık kurbanlık büyük baş 2295 TL, Money Bonus 2170 TL ( 33-35 kg arası kemikli et, 1/7 hisse) Yukarıda belirtilen üç farklı kurbanlık fiyatıyla müşterilerinin karşısına çıkan Migros, fiyat avantajlarıyla da dikkatleri çekti.

Seçeneklerden biri olan büyükbaş kurbanlık kesiminde tüketiciye kurbana verilen payda belirtildi. Buna göre kurbanlık koçlar koli içerisinde 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı şeklindedir. Bunun yanı sıra kurbanlık koçun karaciğer, dalak ve yüreği tüketimi uygunsa koli içerisinde 7 eşit parçaya bölünüp hak sahibine verilir.

Büyükbaşlarda ise kurbanlık 7 eşit parçaya bölünür ve hisse sahiplerine verilir. Kurban sahipleri randevu aldıkları saatte gelerek hisselerini almaktadır. Migros kurbanlık almak için Migros.com ve 444 10 44 müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yapılabilir. Migros kurbanlık alımlarında Money bonus ile ödeme yapanlara 125 TL indirim yaparken Maximum, World, ve Axess kartlarına 6 taksit seçeneği, Bonus ve Money Bonus 6 taksit imkanı sunmaktadır. Kurban alımı yapan kişilerin isteğine göre kurban bağışları da Migros tarafından yapılabiliyor.

Migros hisse sahiplerinden bağış yapmak isteyenlere talep doğrultusunda Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na (ZİÇEV), Türk Kızılay’a veya Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na (Koruncuk Vakfı) bağışlanabiliyor.

 

Migros Kurbanlık fiyatları 2021! Migros Büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! ile ilgili etiketler Migros migros 2021 kurbanlık fiyatları kurbanlık fiyatları 2021 migros küçükbaş kurban
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.