Migros iPhone 11 kampanyası! Migros Black Friday 2019

Migros iPhone 11 kampanyası! Her yıl odluğu gibi bu sene de Black Firday indirimleri çeşitli mağazalarda başladı.Black Friday için kampanya hazırlayan markalardan biri ise Migros oldu. Migros'un indirim kampanyası dikkat çekti. İşte Migros Black Friday indirimi! Detaylar haberimizde...

Migros iPhone 11 kampanyası! Black Friday'ın yaklaşmasıyla birlikte Migros da tüketiciler için bir kampanya hazırladı. Migros'un kampanyasında iPhone 11 kampanyası ise dikkat çekti. Migros'ta iPhone 11'un fiyatı ise merak konusu oldu. İşte Migros Black Friday indirimi! Merak edilen detaylar haberimizde...

Migros da Black Friday için, Müthiş Cuma kampanyasını bugünden itibaren başlattı. Çeşitli üründe indirim fırsatı olan kampanyanın öne çıkan ürünü ise Apple iPhone 11. Migros çeşitli renkleri ile 64 GB Aplle iPhone 11'i 7.999 TL yerine 5.999 TL'ye satacağını duyurdu. Kampanya stoklarla sınırlı.

Migros iPhone 11 kampanyası! Migros Black Friday 2019

IPHONE 11 HANGİ MİGROS'LARDA SATILIYOR?
Telefonlar hiper formatlı ve konsept mağazalarda satışa sunuldu. Cep telefonu satılan mağazalara ait liste migroskop dergisinde yer alıyor.

BLACK FRIDAY NEDİR?

1932‘den bu yana yılbaşı alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen ‘Black Friday’, önce ABD’de başladı. Daha sonra Kanada ve İngiltere’nin ardından tüm dünyaya yayılan alışveriş festivalinde indirim oranları bazen yüzde 90’ların üzerine çıkabiliyor. Cuma’ya özel ABD’de mağazalar kapılarını saat 05:00’te açıyor, geç saatlere kadar açık tutuyorlar. E-ticaret şirketlerinin perakende sektöründe söz sahibi olmasıyla Black Friday satışları da internet üzerine taşındı.

 

Migros iPhone 11 kampanyası! Migros Black Friday 2019 ile ilgili etiketler 2019 Migros Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.