Migros, Giresun ve Trabzon'da 25 işletmeyi devralıyor

Migros’un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre gerçekleşecek devrin Giresun ve Trabzon’da ki 25 mağazayı kapsadığı belirtildi.

Migros’un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre gerçekleşecek devrin Giresun ve Trabzon’da ki 25 mağazayı kapsadığı belirtildi.

Söz konusu 25 mağaza için kiracılık hakları ve kira sözleşmelerini sabit kıymetleri ile birlikte devralmak için sözleşme imzalandığı bilgisi açıklamada yer aldı.

Devir işleminin gerçekleşmesi konusunda Migros’un yaptığı açıklama şu şekilde oldu:

Şirketimizin stratejik hedefleri doğrultusunda; Ay-Mar Ticaret Limited Şirketi (satıcı) tarafından Trabzon ve Giresun illerinde işletilmekte olan 25 adet mağazanın kiracılık hakkının ve kira sözleşmelerinin, sabit kıymetleri ile birlikte Şirketimize devri hususunda Şirketimiz ile satıcı arasında devir sözleşmesi imzalanmıştır.

Devre konu 25 mağaza içerisinden devir şartlarını yerine getiremeyen mağazaların varlığı halinde, bu mağazaların Şirketimize devri gerçekleşmeyecektir. Söz konusu devir işlemine ilişkin izin alınması için 8 Kasım 2021 tarihinde Rekabet Kurumu'na başvuru yapılmıştır. Devir işlemleri, Rekabet Kurulu'nun izin kararı sonrasında gerçekleştirilecektir.

Migros ayrıca CarrefourSA'nın Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Hatay, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van'daki 34 mağazasının kiracılık hakkını da geçtiğimiz aylarda devralmıştı.

Migros, Giresun ve Trabzon'da 25 işletmeyi devralıyor ile ilgili etiketler Migros Giresun Trabzon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.