Migros duyurdu: 5 litre ayçiçek yağı 109 TL’ye düştü

Migros, üretici firmalar ile yürütülen görüşmeler sonucu bazı ürünlerde bugünden itibaren indirim uygulanacağını duyurdu.

Döviz kurunda yaşanan gerilemelerden sonra marketlerde ürün fiyatları düşmeye devam ediyor. Market zinciri Migros, üretici firmalar ile gerçekleşen görüşmeler sonucu indirimli fiyatların yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Migros, konuya ilişkin yayınladığı bildiride şu değerlendirmeyi yaptı:

Tüketicinin rahatlaması için girdi düşüşü beklemeden tedarik ettiğimiz meyve-sebzelerde kendi kaynaklarımızdan karşılanmak üzere, tüm meyve-sebzelerde bütün mağazalarımızda yüzde 10 indirim uygulanmaya başlandı.

Ayrıca 5 litrelik Migros ayçiçek yağı 109 TL’ye inmiş olarak satılıyor. Ürünlere yenileri de eklenmektedir. Tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği indirimli, Doğadan geleneksel Karadeniz çayı 1 kilogram 29,90 TL, Migros Rize çay 1 kilogram 29,50 TL’den, Türk Şeker 5 kilogram 26,50 TL’den, 5 kilogram Migros şeker 34,90 TL’den satışa devam edilmektedir. Sinangil un 2 kilogram 16,90 TL’den, Tahsildaroğlu 500 gram peynir 36,95 TL’den, Migros bal 19,95 TL ‘den, Selpak 24’lü tuvalet kağıdı 59,90 TL’den satılmaktadır."

KURLAR DENGELİ SEYREDERSE İNDİRİMLER SÜREKLİ OLACAK

Migros, yaptığı açıklamada üreticilerin yaptığı indirimlerin yanında ambalaj girdisi gibi maliyetlerde kontrol altına alınabilmesi durumunda indirimlerin daha etkinleşeceğini belirtti.

Ayrıca kurlar stabil olduğu müddetçe bu durumun perakendecilerin fiyatlarına indirim olarak yansıyacağı aktarılırken, açıklamada "Migros’ta üretici ve tedarikçinin indirim yapması ile birlikte, tüketicinin alım gücü ve aile bütçesini bir an önce ferahlatmak için un, yağ, şeker gibi temel ürün ve ihtiyaçlar dahil tüm ürünlerdeki indirimler hiç bekletilmeden aynı gün içinde etiketlere yansıtılmaktadır." ifadeleri yer aldı.

 

 

 
 
Migros duyurdu: 5 litre ayçiçek yağı 109 TL’ye düştü ile ilgili etiketler Migros İndirim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.