Migros çalışma saatleri 2020! Migros saat kaçta açılır, kapanır?

İnsanların her türlü yiyecek, mutfak araç gereçleri vb. ihtiyaçların karşılanması için gidilen yere market denilmektedir. Bu marketlerden birisi olan Migros marketleri olarak bilinen market zincirleri 1954 yılında kurulan bir perakende şirketidir. Migros marketleri hakkında vatandaşlar saat kaçta açık olup olmadığını merak etmektedirler. Migros saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Migros çalışma saatleri işte tüm detaylar…

Ülkemizde insanların belirli bir ihtiyaçlarını karşılamaya yarayan birçok market zinciri vardır. Bu marketler halkın her türlü ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. 1954 yılından bu yana hizmet veren bir markettir. Türkiye’de bulunan marketleri zincirinden birisi olan Migros marketlerinden ülkemizde 2144 Migros ve 59 Macrocenter olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 2203 mağazaları bulunan bir markettir. Ayrıca yurtdışında ise 42 Ramstore ile toplamda 2245 mağazayla halka hizmet vermektedir. Halkın giyim, yiyecek, gıda, kozmetik gibi çeşitli ihtiyaçlarını gideren Migros marketleri sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan olarak bilinmektedir. Migros marketlerinin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Migros cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız.  Migros iletişim bilgileri işte detaylar.

MİGROS SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Marketler hakkında vatandaşlar saat kaçta açıldıklarını sorgulamaktadırlar. Türkiye genelinde ve yurt dışında birçok şubesi bulunan Migros marketleri şubeleri hafta içi her gün saat 09.00 da açılmaktadır. Cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00’da halka hizmet vermek için açılmaktadır.

MİGROS SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

İnsanların her türlü ihtiyaçları için var olan marketlerden birisi olan Migros marketlerinin vatandaşların kendilerine en yakın olan market hakkında saat kaçta kapanacağını bilmek isteyen vatandaşlar için şunu diyebiliriz ki; hafta içi her gün ve hafta sonu her gün saat 09.00 ve 21.00 saatleri arasında kapanmaktadır. Bu saatler arasında alıveriş ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

MİGROS CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? 

Alışveriş ihtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkan vatandaşlar Migros marketleri hakkında hafta sonları da açık olup olmadığı merak etmektedirler. Şöyle diyebiliriz ki haftanın her günü Migros marketleri açık olmaktadır. Çalışma saatleri hakkında ise şunu diyebiliriz ki; Saat 09.00 ile 21:00 saatleri arasında bu marketler açık olmaktadır. 

MİGROS İLETİŞİM BİLGİLERİ 

1954 yılından bu yana halka hizmet vermek ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek amacıyla açılan Migros marketleri hakkında iletişim bilgilerinden yaralanabilirsiniz. Her türlü talep ve isteklerinizde Migros mağazalarına ait müşteri hizmetleri numarası olan 444 10 44 Müşteri Hizmetleri numarasını haftanın her günü arayabilir ve talep ve isteklerini iletebilirsiniz.  Müşteri hizmetleri sizlere 7/24 hizmet imkânı sunmaktadır.

Migros marketlerinin ayrıca online sanal marketinden de faydalanabilirsiniz. Vatandaşlara yurt içinde ve yurt dışında hizmet sunan sayılı marketlerdendir. Bu marketin hemen hemen her il ve ilçede birçok marketi bulunmaktadır. Migros marketlerinin adresi ile ve ilçeye, semte göre değişiklik göstermektedir. Migros marketleri adresi olarak genel bir iletişim adresi için şirketin genel müdürlük adresi vatandaşlara sunulmaktadır. Migros marketleri genel merkezi Ataşehir, İstanbul’da şirketi bulunur. Adres şu şekilde olarak Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı No:7 34758 Ataşehir / İstanbul Türkiye güzergahı üzerinde bulunur. Watsap hattından da istek ve talepte bulunabilirsiniz. Watsap numarası 530 300 13 00 olarak bilinmektedir. Ayrıca genel merkez numarası ise 0 216 579 30 00, eposta adresi ise iletisim@migros.com.tr adresinden her türlü istek, talep, şikâyet ve önerilerden bulunabilirsiniz. Migros marketleri adres bilgileri hakkında ise hangi şehirde hangi semte ikamet ediyor iseniz internet üzerinden o semtin adresini yazarak size en yakın olan Migros markete gidebilirsiniz.

Migros çalışma saatleri 2020! Migros saat kaçta açılır, kapanır? ile ilgili etiketler Pazar Günü cumartesi Migros market alışveriş süpermarket açılış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.