Migros Black Friday İndirimleri! 2022 Efsane Cuma Migros indirimleri hangi ürünlerde?

Migros 2022 Black Friday indirimleri için geri sayıma geçildi. Halk arasında Efsane Cuma olarak da bilinen ve Türkiye’deki süpermarket zincirlerinden biri olan Migros’un Black Friday indirimleri merakla beklenmekte. Peki, Migros Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

Tarihler 1954’ü gösterdiğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda İsviçre'de "Ucuzluğun Kralı" sloganıyla bilinen Migros teşkilatının benzerinin Türkiye'de kurulması ile ilk girişim gerçekleştirildi. İstanbullulara tanzim satışlarını da sunan Migros, dönemin İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı Fahrettin Kerim Gökay tarafından açıldı.

1975 yılında Koç Topluluğu'ndan Vehbi Koç'un istek ve yönlendirmesiyle hisseleri Koç Holding tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. 1990 yılının sonundan itibaren büyük mağazacılık uygulamasına başlayan Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş'ı satın aldı

2007 yılı itibarıyla Koç grubu tarafından satışa çıkarılmıştır. 14 Şubat 2008'de Koç Holding hisselerini Moonlight Capital SA adlı İngiliz şirketine satmıştır. 2015 yılının ilk günlerinde şirketin %40,25 hissesini Anadolu Grubu satın almıştır.

Migros 10 Haziran 2016 günü Tesco Kipa'nın Yüzde 95.5'ini 302 Milyon Liraya satın aldı. 16 Mart 2018 tarihinde şirketten yapılan açıklamada, Makro Market'in sahibi olduğu Uyum Market'in toplam 56 şubesi ile Antalya'da faaliyet gösteren 17 adet Makro Market şubesinin 105 milyon lira bedel karşılığında Migros tarafından devralındığı açıklanmıştır.

Migros Black Friday İndirimleri! 2022 Efsane Cuma Migros indirimleri hangi ürünlerde?

Migros her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

MİGROS 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Migros 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

Migros Black Friday indirimlerinde yiyecek ev içecekten pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

Migros Black Friday İndirimleri! 2022 Efsane Cuma Migros indirimleri hangi ürünlerde? ile ilgili etiketler Migros indirim Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.